Arama
Arama Sonuçları
Bahçacıoğlu'na veda yemeği...
Kastamonu Valiliği tarafından, Şerife Bacı Öğretmenevi Doğa Kültür Köyü'nde eski Milli Eğitim İl Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu'na veda yemeği düzenlendi.
Bahçacıoğlu'ndan ilk açıklama: "Zirvede noktalıyorum"
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü iken Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevlendirilen Cengiz Bahçacıoğlu'ndan ilk açıklamada geldi. Görev değişimi sonrasında ilk kez açıklama yapan Bahçacıoğlu açıklamasında; "Doğup büyüdüğüm, öğrencilik yıllarımın geçtiği, meslek hayatımın büyük bölümünü icra ettiğim ilimizde, eğitimin tüm kademelerinde görev yapmanın ve bu görevi zirvede noktalamanın mutluluğu içerisindeyim " ifadelerine yer verdi.
"Bu tip hareketler Kastamonu'ya hakarettir"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçecioğlu'nun görevden alınması ve yerine Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ün atanmasına ilişkin açıklama yayımladı. Urganioğlu açıklamasında; "Görevini örnek biçimde yapabilecek bir tane Kastamonulu yok mu ki, dışarıdan bürokrat ithal etmek zorunda kalıyoruz! Bu tip hareketler aslında bir nevi Kastamonu’ya hakarettir. Kastamonu insanı özeldir, değerlidir. Yıllarca ezilmişliğine, dışlanmışlığına biz Memleket Partisi olarak artık yeter diyoruz.İktidar olarak Kastamonu insanına sahip çıkın ve imkan verin" dedi.
Eski Bakan Başesgioğlu, görevden alınan Bahçacığolu ile ilgili açıklama yaptı
Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, geçtiğimiz hafta İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınan Cengiz Bahcacıoğlu ile ilgili açıklamada bulundu.
"Birçok son birbirine benzer"
Türk Eğitim Sen Kastamonu İl Temsilcisi Nedim Afacan, geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevlendirilen İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu'na Kastamonu'ya hizmetleri için teşekkür ederek yeni İl Müdürü Hasan Gümüş'e hayırlı olsun dedi. Afacan açıklamasında; "Çok ciddi bir emek harcayarak ilimizdeki birçok okulumuzun yeniden imarında başarılı bir süreç yöneten Cengiz Bahçacıoğlu, uzun bir hizmet süresi ile ilimize hizmet etti, sağ olsun. İlginç olan alınması sonrası tek cümle söylemeyenlere, tek cümle söyleyim birçok son birbirine benzer, selam verecek adam bulamazsınız" dedi.
Yeni İl Milli Eğitim Müdürü belli oldu
Kastamonu'da görev yeri değişerek Bakanlık düzeyinde görevlendirilen Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu'nun yerine Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş görevlendirildi.
Bahçacıoğlu'nun görev yeri belli oldu
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu bu sabah itibariyle görevden alınmıştı. Bahçacıoğlu'nun nerede görev alacağı merak ediliyordu. Bahçacıoğlu'nun Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi'nde görevlendirildiği öğrenildi.
Milli Eğitim Müdür görevden alındı, peki yerine kim gelecek?
Kastamonu il Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu bu sabah görevden alındı.
Kastamonu'da Milli Eğitim Müdürü görevden mi alındı?
Kastamonu il Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu'nun, görevden alındığı iddia ediliyor. Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
Kastamonu protokolü sarımsak hasadı yaptı
AYVALI KÖYÜ’NDE SARIMSAK HASADI TARLA GÜNÜ DÜZENLENDİ
Kastamonu eğitimi, verilerle istişare edildi
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, Kastamonu İL Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Tuba Büyüküstün hayranları, İnebolu’da kütüphane yeniledi
UNICEF İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün’ün yurt dışındaki hayranları, sanatçının doğum gününde kendisine hediye olarak İnebolu Evrenye Mehmet İnce İlk-Ortaokulu kütüphanesini yenilediler.
Dünyanın en büyük müzesinden davet
Taşköprü ilçesinde lise öğrencileri tarafından yapılan 35 adet özgün baskı tekniği olan ekslibris uygulamaları, Exlibris Meseum da sergilenmek üzere İstanbul’a davet edildi.
Tuana ve Öznur Öğretmenin isimleri yaşatılacak
Hayatlarını geçirdikleri kaza sonucu kaybeden Merkez Ortaokulu'nda öğrenim gören Tuana Yiğit ve Merkez Ortaokulu öğretmeni Öznur Çörekçioğlu'nun isimleri, düzenlenen açılış töreniyle okul kütüphanesi ve fen laboratuarına verildi.
Yılın stresini verdikleri konserle attılar
Kastamonu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yılsonu etkinliğinde verdikleri konser yoğun ilgi gördü.
APL öğrencilerinin eserleri büyük beğeni topladı
Abdurrahman Paşa Lisesi’nde öğrenciler tarafından yapılan resim ve seramikler büyük beğeni toplandı.
Güzel Sanatlar Lisesi'nden unutulmaz konser
Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Alanı öğrencileri tarafından yılsonu konseri düzenlendi.
Hepsi el emeği, göz nuru
Taşköprü’de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2022-2023 eğitim-öğretim yılı Mesleki Teknik Kursları sergisinin açılış programı gerçekleştirildi.
"Ölümsüz Yüzler" Sergisi
Abanalı lise öğrencilerin hazırladığı “Emek alın teri ve başarı el ele yürür” temalı sergi, Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’nde beğeniye sunuldu.n
Kastamonu’daki tüm çocuklar için açıldı
Kastamonu Üniversitesi, Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi'nde Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi "Bebek ve Çocuk Kütüphanesi" açılışı gerçekleşti.
Cumhuriyet meydanın'daki programa yoğun ilgi
İlimizde “1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda program düzenlendi.
Bu kermesi teğet geçmeyin, yok yok!
Hüseyin Üster Özel Eğitim Uygulama Okulunun kermes açılışı gerçekleştirildi.
‘40 Hadis’ Yarışmasında ödüller dağıtıldı
40 Hadis Okuma Yarışması Final Programında öğrenciler birincilik için ezberledikleri okudu.
" Kaybedeni olmayan bir yarışma"
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri öğrencileri arası “Genç Muhafızlar Hafızlık” Bölge Finali dün Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı. Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Binden fazla kişiye ulaştılar
Kastamonu’da tanık olduğu olaylardan etkilenen avukatın girişimleri ile hayata geçirilen proje çerçevesinde bir araya gelen kadınlar, çocukları suçtan uzak tutmak ve suça maruz kalmalarını önlemek için binden fazla kişiye eğitim verdi.
Ortaokul öğrencilerinden yıl sonu sergisi
Kastamonu merkezinde bulunan 18 ortaokulun katılımıyla yıl sonu karma resim sergisi açıldı. Kastamonu Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Merve Karakoca, güzel bir sergide bir araya geldiklerini belirterek; “Öğrencilere hem bir yıl sonu hediyesi hem de farklı okullar ile kaynaşması sağladık. Bir renk cümbüşü oldu, bu çok büyük bir mutluluk” dedi.
Bu projeyle, hiç bir çocuk üzülmeyecek!
Kastamonu Özgül Öğrenme Güçlüğü Derneği (KÖÖGDER) tarafından, zeka seviyesi normal veya normal üstü olan çocukların okuma yazma ve matematik alanında akranlarına kıyasla güçlük yaşaması durumunu en aza indirgemek amacıyla “Özgül Öğrenme Gücümü Keşfet” Projesi başlatıldı. Proje detaylarını anlatmak amacıyla Nihavend Konağı’nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Yavuz Selim Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu ve Kastamonu Özgül Öğrenme Güçlüğü Derneği Başkanı Hüseyin Demir projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Özel çocuklardan, çok özel gösteriler
Kastamonu'da Engelliler Haftası dolayısıyla Gençlik Merkezi’nde program düzenlendi.
eTwinning Günü kutlandı
Her yıl tüm dünyada 9 Mayıs günü kutlanan ‘eTwinning Günü’ kapsamında Kastamonu’da etkinlik düzenlendi.